Spijkenisse

Advies in Spijkenisse

Wanneer u nog zoekende bent, of wanneer u al weet wat u wilt, of zelfs wanneer u enkel op zoek bent naar advies over het onderhoud van uw tuin; wij komen graag vrijblijvend langs om een gesprek met u aan te gaan over de situatie en om te bekijken wat uw wensen zijn.

Samen met u kijken we eens goed naar uw tuin en aan de hand van uw wensen en budget kunnen we bespreken wat de mogelijkheden zijn. Aan de hand van uw budget kunnen wij een schatting geven wat de werkzaamheden ongeveer zullen gaan kosten.

Wanneer deze schatting bevalt maken wij een ontwerp voor een nieuwe tuin. Zolang het echter nog geen opdracht is blijft dit ontwerp ons eigendom en dient het puur als vrijblijvende, gespecificeerde offerte.

Wij komen voor iedereen, zowel bestaande- als nieuwe klanten graag langs om advies te geven over het onderhoud van uw tuin. Wij kunnen u hiervoor een aantal mogelijke opties bieden. Wij hebben veel vakkennis van bodemleven en materiaal. Hierdoor kunnen wij ook planten- en gebrekziekten herkennen en voor iedere situatie hebben wij het juiste advies voor u.

Visser Hoveniers werkt al vele jaren in de tuinsector. Omdat iedere tuin of buitenruimte anders is, een andere ligging, verhouding en stijl heeft, hebben wij al veel verschillende projecten mogen doen. Hierdoor zijn wij in staat u het beste advies voor uw tuin te kunnen geven. Wat uw wensen ook zijn, wij kunnen er een passende suggestie voor doen.

Tuinontwerp in Spijkenisse

Wilt u een nieuw ontwerp voor uw tuin? Of weet u nog niet precies wat u wil? Wij komen graag langs om uw wensen te bespreken en u te voorzien van advies. Aan de hand van uw wensen komt een ontwerp tot stand.

U bent bij het ontwerpproces redelijk dicht betrokken. Dit omdat het een creatief proces is waarbij uw wensen en mening van groot belang zijn. Tijdens dit proces is het uiteraard nog mogelijk om aanpassingen te maken.

Door uw wensen te bespreken krijgen wij een beeld van welk ontwerp passend zou zijn voor uw tuin. Uw wensen en ideeën zijn het belangrijkste in het creatief en origineel tuinontwerp dat wij voor u maken.

Een tuin hoort afgestemd te zijn op het huis om zo een mooie eenheid te creëeren. Hiervoor is het zeer belangrijk een goed doordacht tuinontwerp te hebben. Wij houden rekening met de ligging van uw tuin, de stijl van uw woning maar we kijken ook naar uw gezin en welke behoeftes daar zijn. Uw tuin moet een weerspiegeling van u en uw stijl zijn.

Behalve tuinen ontwerpt Visser Hoveniers ook buitenruimtes zoals kantoortuinen en bedrijfstuinen en -terreinen.

Tuinaanleg in Spijkenisse

Wij zijn gespecialiseerd in een groot aantal opties; van het renoveren van een tuin tot aanleggen van een compleet nieuwe tuin. Wij werken met veel plezier en zorg aan uw tuin, zowel bij een renovatie als het aanleggen van een nieuwe tuin.

Behalve gras planten wij ook kunstgras. Kunstgras is de laatste jaren steeds populairder geworden omdat de kwaliteit er zoveel op vooruit is gegaan. Van een afstand lijkt kunstgras net echt gras. Wanneer u kiest voor gras kunnen wij het inzaaien zodat het natuurlijk kan groeien, of het kan met graszoden ingelegd worden, met als voordeel dat u gelijk een dikke en goede mat heeft.

Standaard werken wij tijdens het aanleggen van uw beplanting en gras met producten van EcoStyle. Zo wordt alles op een juiste manier aangelegd. Wij controleren bij levering ook altijd naar de aanwezigheid van ziekte en schadelijke insecten.

Behalve gras en beplanting, verzorgen wij ook straatwerk. Of het nu gaat om een terras, pad of oprit, wij leveren en verwerken nieuwe bestrating. Wij kunnen ook alle bijkomende werkzaamheden, zoals bijvoorbeeld de voorbereidingen van de ondergrond, vakkundig uitvoeren met het juiste gereedschap en materiaal. Wij leveren graag kwaliteit zodat u zo lang mogelijk mag genieten van uw straatwerk.

Visser Hoveniers legt ook vijvers en andere waterpartijen aan in een passende stijl. Strak en modern of natuurlijk en eventueel met plasberm, door gebruik te maken van rubberfolie en polyester pakken is het allemaal mogelijk. Ook kunnen wij passende extra opties leveren zoals een mechanisch of biologisch filter systeem. Wanneer u een goed en leefbaar ecosysteem wilt, zijn zuurstofplanten zeer belangrijk. Maar behalve de aanleg van een nieuwe vijver, lossen wij ook problemen met uw huidige vijver op. Door de aanwezige filtertechnieken en omstandigheden te bekijken en controleren evenals een wateranalyse te doen kunnen wij een gepaste oplossing vinden voor uw problemen.

Naast straatwerk maken en leveren wij ook houtconstructies zoals pergola's, schuttingen en overkappingen. Deze houtconstructies kunnen wij in vele verschillende materialen maken. Naast diverse soorten hardhout is ook beton en gaas een mogelijkheid. Voor waterpartijen maken en leveren wij onder andere vlonders en schoeiingen gemaakt van hardhout, hoewel we voor vlonder steeds vaker kiezen voor composiet- en/of bambooplanken. Hardhout is duurzamer dan vuren of grenen. Wij gebruiken graag de duurzaamste opties en ons hout is daarom duurzaam geteeld en verwerkt.

Om uw tuin ook 's avonds aantrekkelijk te maken kan verlichting overwogen worden. Verlichting geeft sfeer en maakt ook 's avonds de tuin een verlengstuk van de woning. Daarbij werkt het ook tegen ongewenst bezoek. Verlichting heeft dus een duidelijke meerwaarde voor een tuin. Wij werken steeds vaker met LED verlichting, maar ook verlichting met 230V of 12V kunnen wij aanleggen.

Het water geven van uw planten en gazon kan enorm veel werk zijn. Vooral wanneer het bij zeer warm en droog weer vaker moet gebeuren. Mogelijk is het dan een idee om een geheel geautomatiseerd beregeningssysteem in uw tuin aan te laten leggen. Of mogelijk enkel een druppelsysteem voor uw potten. Door gebruik te maken van de betrouwbare systemen van merken als Gardena en Rainbird is er voor iedere tuin wel een gepaste oplossing te vinden die wij vervolgens met plezier verzorgen.

Dankzij onze contacten met een gerenommeerde siersmid kunnen wij ook sierhekwerk plaatsen. Wij werken al jaren samen en heben al vele projecten mogen plaatsen. Van een kleine enkele draaipoort tot een geheel geautomatiseerde schuifpoort voor de oprit. Wij houden hierbij rekening met eenzelfde kleurstelling of laten bepaalde vormen terugkeren. Een goed geplaatst sierhekwerk verhoogd uw woonplezier en voegt duidelijk toe aan uw huis.

Sommige bedrijven hebben binnenbeplanting en willen deze graag verzorgd hebben. Door samen te werken met een interieur specialist kunnen wij dit ook in ons assortiment van mogelijkheden opnemen. Binnenbeplanting draagt bij aan een gezonder werkklimaat en verhoogd onbewust de werksfeer.

Op al onze werkzaamheden geven wij garantie en een hergroeigarantie, mits alles goed verzorgd is.

Tuinonderhoud in Spijkenisse

Behalve advies geven, ontwerpen en het aanleggen van tuinen voorziet Visser Hoveniers ook onderhoud. Onderhoud bij een mooi aangelegde tuin hoort er zeker bij. Door samen met u te kijken naar uw tuin en wat uw wensen zijn, kunnen wij een plan van aanpak maken wat past bij uw tuin.

Naast de standaard opties van boomverzorging en onkruidbestrijding hebben wij onze opties qua onderhoud verdeeld naar de jaargetijden. Wij bieden naast boomverzorging en onkruidbestrijding opties voor: Een voorjaarsbeurt, zomeronderhoud en/of een winterbeurt.

In het voorjaar wordt beplanting gesnoeid, plantvakken onkruidvrij gemaakt, gras geverticuteerd en vindt een eerste bemesting plaats.

Tijdens de zomermaanden worden hagen en vormbeplanting gesnoeid, plantvakken onkruidvrij gemaakt en vindt een tweede bemesting plaats. Klim- en leiplanten worden opgebonden en gesnoeid.

Tijdens een winterbeurt worden alle heesters en vaste planten gesnoeid en wanneer ze te groot zijn, gescheurd. De plantvakken worden gespit of met een cultivator bewerkt en vervolgens met turfstrooisel of bemeste tuinaarde afgewerkt. Door gebruik te maken van diverse machines en gereedschap kunnen wij de werkzaamheden zorgvuldig en efficiënt uitvoeren.

Bomen dienen als eyecatcher en zorgen voor schaduw in de warmere maanden. Wanneer een boom te groot wordt denkt men al gauw aan het volledig verwijderen ervan terwijl een vakkundige snoeibeurt al voldoende kan zijn. Binnen ons bedrijf hebben wij speciaal opgeleid personeel. Zij hebben de kennis en kunde om iedere boom op een vakkundige en veilige manier te snoeien.

Voor het verwijderen van onkruid gebruiken wij duurzame manieren. We hebben inmiddels een tweetal technieken waarmee op een effectieve manier onkruidbestrijding plaats kan vinden. Wij gebruiken hiervoor heet water en infrarood, duurzame manieren waarmee we in elke situatie aan de slag kunnen.

Velden met een * teken zijn verplicht.

Avant Webdiensten